Als eigenaar deelnemen aan Haarlem Winkelstad


Haarlem Winkelstad is een initiatief van Pop-Up Solutions in samenwerking met de Gemeente Haarlem de VEBH en diverse andere partijen die zich aangesloten hebben om Haarlem een nog aantrekkelijkere winkelstad te maken.

De primaire doelstelling is om de winkelleegstand in de stad tegen te gaan. Om dit te realiseren werken diverse belanghebbenden samen om de mogelijkheden die er in de stad zijn weer te geven en om partijen bij elkaar brengen.

We willen startende en bestaande (lokale, regionale en nationale) ondernemers en ondernemingen stimuleren om nieuwe initiatieven te ontplooien in Haarlem en we spelen daar een actieve rol in door partijen te verbinden en waar mogelijk te ondersteunen om ideeën uit te wisselen en mogelijke opportunity's te bekijken.

Om het hele proces goed te laten verlopen is de medewerking van eigenaren van cruciaal belang. Weten of een eigenaar mee wil werken aan dit project, bereid is zijn pand voor een korte periode te verhuren, mee wil werken met startende ondernemers etc is de eerste stap naar het matchen van partijen.

Heeft u interesse om deel te nemen in het project Haarlem Winkelstad? Geef dan onderstaand aan wat u wel en niet wilt. Wij nemen dan sowieso contact met u op.

 

De volgende informatie ontbreekt of is niet correct:

Intake formulier voor eigenaren


Algemeen:

  1. Ik wil alleen meehelpen met de promotie van het project en ben bereid om posters in mijn leegstaande pand op te hangen.
  2. Ik wil niet actief participeren maar sta open voor flexibele invulling dus houd me via email alleen op de hoogte van mogelijk nieuwe ontwikkelingen.
  3. Ik wil niet actief participeren maar sta open voor flexibele invulling van mijn leegstaande pand(en) dus houd me op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en potentiële zoekers.
  4. Bent u bereid, tegen een vergoeding, uw pand als tijdelijke etalage beschikbaar te stellen?

 

Actief participeren:

  1. Ik wil graag actief meedoen aan het project en mijn leegstaande pand(en) aanmelden.

 

Contactgegevens:

 


Promoot het projectHelpt u ons mee het project te promoten en hangt u deze poster in uw leegstaande pand?

* Pand(en) aanmelden


Indien u er voor kiest om uw leegstaand pand(en) op de site te plaatsen dan heeft u een keuze uit een gratis account (gratis één pand, één zoekopdracht of één pop-up store op de site plaatsen) of een business account waarmee u onbeperkt panden kunt plaatsen.

Het gratis account kunt u zelf makkelijk aanmaken. Indien u interesse heeft in een business account dan nemen we graag contact me u op om dit te bespreken.


Aanmelden