WIN JE WINKEL

Is je idee helemaal top? Dan krijg jij je eigen shop!


Loop jij al een tijd rond met een briljant idee? Sta je in de startblokken om een eigen shop te beginnen? Of ben je net voor jezelf begonnen en is je idee zó succesvol dat je meer ruimte nodig hebt? Geef je dan op voor ‘Win je winkel’ en maak kans op 6 maanden je eigen winkel met begeleiding!

 

Aanmelden kan tot 21 oktober 2016

De actie

‘Win je winkel’ is onderdeel van het project Haarlemwinkelstad in samenwerking met Winkelcentrum Schalkwijk en diverse andere partners.
De actie is in het leven geroepen om creativiteit en ondernemerschap in Haarlem te stimuleren en daarnaast het tegengaan van de winkelleegstand door leegstaande panden nieuw leven in te blazen.
We willen graag (startende) ondernemers de kans geven om hun ideeën / plannen te testen waarbij het ideaalplaatje is dat de ondernemer(s) na de eerste, huurvrije periode zó succesvol is dat hij daarna zelfstandig verder kan met de voortzetting van zijn (of haar) winkel.

Over Winkelcentrum Schalkwijk

Winkelcentrum Schalkwijk is de perfecte plek om een winkel te beginnen. Het centrum trekt wekelijks tienduizenden bezoekers uit Haarlem en omstreken die onbezorgd overdekt kunnen shoppen. De winnaar van het project bevindt zich in goed gezelschap; in Winkelcentrum Schalkwijk zijn vele uiteenlopende winkels gevestigd. Van grote supermarkten tot de lokale slager en meerdere speciaalzaken.

De procedure

Heb je een goed plan meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Uit alle aanmeldingen zullen 3 partijen gekozen worden om op een nader te bepalen datum hun plan te komen presenteren.
Uit die presentaties wordt er uiteindelijk één winnaar geselecteerd. Deze ondernemer met het beste plan wint een half jaar huurvrije periode van een winkelpand in Winkelcentrum Schalkwijk.
Iedereen die een plan indient zal na 21 oktober horen of hij of zij uitgenodigd wordt voor de eindselectie.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier maar lees voordat je je aanmeld svp de algemene voorwaarden.

Zijn er nog zaken niet duidelijk dan kun je contact met ons opnemen via winjewinkel@haarlemwinkelstad.nl

 


De volgende informatie ontbreekt of is niet correct:

Inschrijfformulier "Win je Winkel"

 

Klik hier om je presentatie toe te voegen (Max. 20MB)

Partners


Haarlem Winkelstad
Winkelcentrum Schalkwijk
Rabobank
MKB Haarlem
INretail
Pop Up Solutions